Nebankovní hypotéky bez registru podnikatelé milují

29. 9. 2018 Od

Přestože je podnikání opravdu těžká disciplína, kterou není snadné zvládnout, tak zde naštěstí existují záchytné body, na které se můžete spolehnout, když dojde na nejhorší. Třeba, když se dostanete do situace, kdy budete mít nedostatek peněz a budete si je potřebovat půjčit.
Sjednat si podnikatelský úvěr nemusí být vůbec složité. Ovšem něco takového platí za ideálních podmínek. Pakliže se vaše firma dostane do situace, kdy budete mít nějaký záznam v registru, tak se vaše situace značně zkomplikuje.
padesátky eu

I kdyby byl váš záznam v registru úplně nepatrný, a vy jste o něm do této chvíle nevěděli, tak jakmile tuto skutečnost zjistí banka, tak se veškeré vaše naděje na bankovní úvěr ihned rozplynou. Pro záznamy v registru nemají banky ani to nejmenší pochopení, a byť by vám rády vyšly vstříc, tak jim to přísná bankovní pravidla neumožňují.

Co tedy můžete dělat v situaci, kdy naléhavě potřebujete peníze a do banky už jít nemůžete?

V takové situaci je vhodné se obrátit na nebankovní společnost, která vám nabídne nebankovní hypotéku bez registru. Ta je zde připravena právě pro takové situace, jako je ta vaše. Ať už máte záznam v bankovním anebo v nebankovním registru, tak to při získání nebankovního podnikatelského úvěru nemusí vadit.
pánská peněženka
Každopádně, počítejte s tím, že i v takovém případě si nebankovní společnost vaše záznamy v registru prověří. Ukládá jí to zákonná povinnost, neboť je potřeba, aby vás v případě velkých finančních potíží nestáhla další půjčka na samotné dno. Ovšem pokud jde o drobné a méně významné záznamy v registru, tak ty je možné tolerovat a i s nimi můžete získat podnikatelský úvěr, který potřebujete.
Rozdíl oproti běžnému úvěru bude jen v tom, že získáte vyšší úrokovou sazbu. Avšak v případě, že vaše záznamy budou skutečně zanedbatelné, může se i vaše úroková sazba úměrně snížit až na tři procenta. A to je nabídka, jakou byste ocenili i v běžné bance.